Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Új edzők, közös bajnokság, és a magyar hoki megváltói Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. május 26.

ImageTöbb fontos bejelentés történt a tegnapi sajtótájékoztatón, amely elsősorban az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia reményteljes jövőjét érinti. A legfontosabb, hogy jogszerűen bejegyezték az alapítványt - Fehérvár 19 Jégkorong Akadémia néven.

Tovább...
 
Ifik: Hetedik helyezés Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. május 25.

ImageUtolsó meccsén győzelemre volt szüksége az Alcoa FKC ifjúsági csapatának ahhoz, hogy a rájátszásban megtartsa az alapszakaszban elért hetedik helyét. A feladatot sikerrel teljesítették Rezsnyák Csaba tanítványai: 28-21-re nyertek a BB-Békéscsabai ENKSE ellen. A serdülők mérkőzésén szintén fehárvári győzelem született.

Tovább...
 
Sportré - Paulo Sousa Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos / Videoton FC   
2011. május 25.

ImageMegjárt három csúcskategóriás klubot és öt kifejezetten erőset, trófeák sorát nyerte, több mint egy évtizedig volt tagja hazája nemzeti csapatának. - A viseui születésű Paulo Sousa édesapja garázsában „szerelmesedett bele" a labdába, itt játszogatva-trükközve nagyon sokat fejlesztett technikáján, de az utcán heverő kődarabok is bármikor jók voltak dekázásra.

Tovább...
 
Székesfehérvár - a Bajnokok Városa Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. május 25.

ImageMegtérült a sportra szánt önkormányzati támogatás. - "Székesfehérvár méltán hívhatja magát a Bajnokok Városának!" – így fejezte ki örömét és elismerését a megyeszékhely polgármestere a közelmúltban elért sikerekért. Dr. Cser-Palkovics András szerint az önkormányzat támogatása nem volt hiábavaló, hiszen a befektetés megtérült.

Tovább...
 
Megérkezett városunkba Paulo Sousa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 24.

ImageNemrég jelentette be a Videoton FC vezetése, hogy szerződést kötöttek Paulo Sousaval, az egykoron világhírű portugál labdarúgóval, aki vállalta, hogy három évig vezeti a szakmai munkát a klubnál. A sportoló már el is látogatott Székesfehérvárra, ahol végigjárta a stadiont – az öltőzőktől kezdve az orvosi szobáig mindent megtekintett. Paulo Sousa júniustól kezdi meg felkészíteni a csapatot a nemzetközi szereplésre.

 
"Igazából itt lettem játékos!" Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. május 24.

ImageKözel két és fél szezon után távozik az Alcoa FKC RightPhone-tól Azari Fruzsina, aki ebben az idényben a csapat valamennyi meccsén pályára lépett, a 28 bajnokin 69, az öt MK-találkozón 20 gólt szerzett. Fruzsi összesen 62 bajnokin szerepelt fehérvári színekben, és ezeken a mérkőzéseken 140-szer talált az ellenfelek kapujába.

Tovább...
 
Vékony Vanda - A Tájékozódási Futó Diákolimpia Bajnoka Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 24.

ImageIdén Nagykanizsa látta vendégül a Diákolimpia Országos Döntőjének mintegy 500 résztvevőjét. Fejér megyét 12 diáktájfutó, a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium, a Vasvári Pál Gimnázium, a bicskei Csokonai Általános Iskola, a kápolnásnyéki Vörösmarty Gimnázium és Művészeti Iskola és a baracskai Kozma Ferenc Általános Iskola tanulói képviselték. A hétvégi fülledt meleg időben a zalai dombok meredek horhosai, gallyazásokkal tarkított erdei kemény feladat elé állították a társaságot.

Tovább...
 
Bajnokcsapat! - ünnep a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. május 23.

ImageA Városház téren, ünneplő tömeg előtt a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke Csányi Sándor és alelnöke Berzi Sándor adta át a Magyar Bajnok Videotonak az aranyérmeket. A bajnokság utolsó meccsén Újpesten igaz nem sikerült győznie a csapatnak, azonban ez mit sem változtatott azon, hogy rengeteg fehérvári üdvrivalgással köszöntse a Főtéren a csapatot.

Tovább...
 
Profi Kempo: Szűcs és Polgár is magyar bajnok lehet jövő szombaton! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 20.

ImageIfjú tehetségeké lesz a főszerep a 2011. május 28-án 17 órától, a székesfehérvári Vodafone Sportközpontban rendezendő New Generation – V. Profi Kempo Gálán. A királyok városában tartott tegnapi sajtótájékoztatón erről, illetve a szervező Professional Kempo Fighters Team (PKF Team) és a Hummel sportszergyártó vállalat közt létrejött együttműködésről tájékoztatták a sajtó munkatársait.

Tovább...
 
Aranyünnep vasárnap a főtéren Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. május 20.

ImageMájus 22-én, vasárnap este nagyszabású aranyünnepre kerül sor Székesfehérvár főterén: az Albacomp kosárlabdázói, a Videoton labdarúgói és a Sapa Fehérvár jégkorongozói közösen búcsúznak a mögöttünk hagyott idénytől. Az Országalmánál kora este indul a program, kivetítőn megtekinthető lesz a Videoton FC újpesti vendégjátéka. A közös szurkolást követően a színpadon közönségtalálkozóra kerül sor: 19:30 körül az Albacomp kosárlabdázóival találkozhatnak az érdeklődők, majd a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongozói következnek este 8 órától.

Tovább...
 
Köszönjük, fiúk! Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. május 20.

ImageAz utolsó meccsen is hozta a csapat, amiért szeretjük, küzdött utolsó erejéig, és szép dolgokat bemutatva zárta az emlékezetes szezont. - Már lényegtelen, hol dőlt el, de nyilván nem az ötödik meccsen kell keresni a kulcsmomentumokat. Bár ki tudja... Ahogy eddig mindig, most is bebizonyosodott, hogy a félelmetesen üvöltő szolnoki publikum pont úgy elbizonytalanítható, mint a nyilatkozatokban roppant magabiztos kedvenceik.

Tovább...
 
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5127 - 5137 / 7426